Välkommen till JämförMatlådor.se

Matlagning, den eviga hushållssysslan som kan vara både rolig och spännande. Men den är också tidskrävande och behöver viss inspiration, något som kan det kan vara brist på i det vardagliga livet.

För några år sedan exploderade marknaden för köp av färdiga matkassar med tillhörande recept, plötsligt slapp man planera sina måltider och ta sig iväg till butiken. Men själva matlagningen och tillhörande disk kommer man fortfarande inte undan.

In klev sedan de helt färdiga matlådorna som inte kräver mer arbete än enkel uppvärmning – och eventuellt att lägga upp det på en tallrik för den som vill snygga till det lite.

Vi som ligger bakom JämförMatlådor.se fann att vi spenderade lite väl mycket pengar på leverans av mat från restauranger via företag som Foodora och Wolt, något som också visade sig på midjemåttet.

Vi började kolla upp alternativ för att beställa hem hälsosamma färdiga matlådor och insåg snabbt att det fanns en hel uppsjö av alternativ att välja bland. Men det var svårt att avgöra vilken som passade oss bäst, som levererade i vårat område samt kostnad för det hela.

Vi kände att vi saknade en sajt som samlade leverantörer och där man enkelt kunde jämföra dem för att hitta den som uppfyllde vårat behov. Vi bestämde oss därför att skapa just en sådan sajt själva.

Vårat mål

Vi siktar på att bli en plattform för människor precis som oss, som önskar lite hjälp i vardagen genom att slippa det eviga slitet med daglig matlagning.

Just nu är vi precis i uppstartsfasen och har fått napp från ett par leverantörer som vill samarbeta med oss. Vi har börjat med att fokusera på storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö samt några kategorier av matlådor som vi tror att många eftersöker.

Med tiden hoppas vi kunna utveckla vår sida till att bli en portal för alla som vill beställa matlådor, oavsett var du bor eller vilken typ av kost du föredrar.

Än så länge har vi en bit kvar att gå för att nå dit, men arbetet pågår för fullt så stay tuned för mer kommer!

Frågor och funderingar

Jämförmatlådor.se drivs av Tahoba Sweden AB (organisationsnummer 59182-5616). Vare sig du är en privatperson som undrar när vi kan lansera leverantörer i ditt område eller om du är från ett företag som är intresserade av att synas på våran sida, är du välkommen att kontakta oss på [email protected].