Betterfeast lanserar Vinterpaketet

Betterfeast lanserar Vinterpaketet

Betterfeast har länge varit en väldigt populär leverantör av färdiga matlådor, känt för sin mat av hög kvalitet och variation. De har sedan tidigare erbjudit tre olika matlådepaket att välja mellan. Dessa består av Familjelådan, Vardagslådan och Viktminskningspaketet. Där Familjelådan varit inriktad mot dig som vill beställa för två personer eller fler medan Vardagslådan och Viktmingskninspaketet har riktat sig till enskilda personer.

Viktminskningspaketet är ett matlådepaket som innehåller frukost, lunch, middag och snacks för fem dagar. Menyn är framtagen av deras dietister med syfte att göra en god och varierad måltidsplan utan att överstiga 1200 – 1300 Kcal / om dagen för kvinnor och 1600 – 1800 Kcal / om dagen för män.

Vinterpaketet

Under denna kalla period som vi i Sverige befinner oss i har de valt att lansera en ny twist på deras viktminskningspaket som de valt att kalla för Vinterpaketet. Vinterpaketet är ett kostprogram som sträcker sig över fyra veckor och skiljer sig från Viktminskningspaketet på så sätt att de två första veckorna är tre av veckans fem dagliga måltider ersatta av värmande soppor. Därefter följer de sista två veckorna Viktminskningspaketets plan.

Det är inte bara sopporna som gör att vinterpaketet står ut. Här ingår även ett komplett träningsprogram för att ge dig en extraskjuts på din viktminskningsresa!

Läs mer om Betterfeast här.

Gå till Betterfeast

Kategori: Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *