Nu lanserar JämförMatlådor.se

Nu lanserar JämförMatlådor.se

På senaste tiden har vi arbetat för fullt för att färdigställa denna sida tillräckligt för att kunna lansera och nu känner vi att vi har nått dit.

Syftet med den här sajten är att samla olika leverantörer av matlådor för att enkelt kunna filtrera efter preferenser och geografiska områden. För en djupare presentation hänvisar vi dig till att läsa våran ”Om oss”-sida.

Varför JämförMatlådor.se

Det finns en stor mängd av företag som levererar färdiga matlådor och det kan vara komplicerat att hitta den som passar just dig bäst.

Med våra listor och verktyg hoppas vi kunna göra jämförelsen enkel, helt utan extra kostnad för dig som konsument. Om något hoppas vi kunna erbjuda ännu bättre deals, håll utkik efter specialkampanjer här på sidan så kanske du kan spara dig en hacka genom att gå via oss!

Samarbetspartners

Vi har kommit i kontakt med Betterfeast och GI-boxen och har inlett ett samarbete med dem, förhoppningsvis kommer vi nå ut till många fler inom kort.

Är du som läser detta en av dessa företag och är intresserad av hur vi kan hjälpa dig att nå ut till fler kunder, kan du läsa mer om oss här eller kontakta oss på [email protected].

Kategori: Taggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *